Изгодно

цена 259 лв.
Офертата е изтекла
часа
минути
секунди

Офертата има 10 варианта

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Нова Година в Александруполис: 2 или 3 нощувки + закуски или закуски и вечери + ГАЛА ВЕЧЕРЯ в хотел Grecotel Astir Egnatia 5* само за 259 лв

Сподели в: Изпрати линк

Валидност на ваучера:

от 29.12.2014 до 03.01.2015

Нова Година на Александруполис от Planet Travel Center и Procent.bg. Хотел Astir Egnatia Alexandroupolis се е сгушил сред зелена борова гора. Хотелът се намира на първа линия до плажа и същевременно на кратко пешеходно разстояние от центъра на града. Има множество съоръжения, включително фитнес зала, зашеметяващ открит плувен басейн и изискан ресторант.

Елегантните стаи са изискано обзаведени, като декорът им включва изящни дизайнерски тъкани. Всяка климатизирана стая предлага спиращ дъха изглед към Тракийско море и включва безплатен достъп до Wi-Fi интернет, сателитна телевизия, DVD плейър и минибар.

Заведения за хранене и развлечение: Ресторант Aesop's Myths предлага традиционни гръцки и международни ястия, приготвени със зехтин и пресни сезонни продукти, закупени току-що от пазара. Когато времето е хубаво, гостите могат да хапнат на просторната тераса в градината на фона на сините води на Тракийско море.

Варианти:

на база закукса

- 2 нощувки + закуски + ГАЛА ВЕЧЕРЯ в хотел Grecotel Astir Egnatia 5* - 259 лв на човек, настанен в двойна стая (при двама пълноплащащи);

- 3 нощувки + закуски + ГАЛА ВЕЧЕРЯ в хотел Grecotel Astir Egnatia 5* - 375 лв на човек, настанен в двойна стая (при двама пълноплащащи);

на база закукса и вечеря

- 2 нощувки + закуски + вечери + ГАЛА ВЕЧЕРЯ в хотел Grecotel Astir Egnatia 5* - 304 лв на човек, настанен в двойна стая (при двама пълноплащащи);

- 3 нощувки + закуски + вечери + ГАЛА ВЕЧЕРЯ в хотел Grecotel Astir Egnatia 5* - 439 лв на човек, настанен в двойна стая (при двама пълноплащащи);

Ваучерът включва:

- Хотелско настаняване за 2 или 3 нощувки;

- Закуски или закиски и вечери

- Новогодишна празнична вечеря на 31.12.2014 в ресторанта на хотела с музика на живо (не включва напитки);

- Wi-Fi в стаите;

- паркинг;

- ползване на фитнес Elixir Fitness Club;

Доплащане:

- Настаняване на първо и второ дете до 1,99 год в стая с двама възрастни - безплатно!

- Настаняване на първо и второ дете от 2 до 9,99 год в стая с двама възрастни:

на база закуска + гала вечеря - 35 лв!

на база закуска и вечеря + гала вечеря - безплатно!

Дете доплаща за Гала вечеря само при резервация на база закуска!

- Настаняване на първо или второ дете от 10 до 11,99 год в стая с двама възрастни:

на база закуска + гала вечеря - 80 лв!

на база закуска и вечеря + гала вечеря - безплатно!

- Настаняване на трети възратсен в двойна стая -

на база закуска + гала вечеря - 248 лв за 2 нощувки и 315 лв за 3 нощувки;

на база закуска и вечеря + гала вечеря - 259 лв за 2 нощувки и 360 лв за 3 нощувки;

Условия за ползване на офертата

- Валидност на ваучера от 29.12.2014 до 03.01.2015;

- Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за приятели. По чл. 87А от ППЗДДС закупената туристическа услуга няма право да се препродава на други лица;

- След закупуване на ваучер до 24 часа е необходимо да се направи резервация на посочените телефони, e-mail адрес или в офиса на Planet Travel Center. При невъзможност от страна на Planet Travel Center да потвърди резервация за желаните от Вас дати, предлага алтернативен хотел или възстановява заплатената от Вас сума на 100 %.

- В цената не е включен транспорт и медицинска застраховка!

Предоставено от Planet Travel Center

Стъпки:
1. Заяви своите ваучери.
2.
Обади се на Planet Travel Center на посочените в офертата контакти, за да получиш потвърждение, че има места за желаните от теб брой стаи и дати.
3.
Заплати ваучерите си и информирай Planet Travel Center, че си го направил.
4.
Получи по e-mail или вземи на място в офис ваучерите си за настаняване.

Planet Travel Center успешно започва своята дейност преди повече от 23години. През това време компанията се превръща в един от водещите туроператори в България. Стилът на работа на Planet се отличава както с качество на предлаганите услуги, така и с индивидуален подход към всеки клиент.

Туроператор лиценз № 01045 и туристически агент № 05672.

Общо Условия:

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията и при следните условия:

а) до 22 работни дни преди датата на резервацията не дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОРА, с изключение на случаите, в които има издадени самолетни билети като сумата на билетите не се възстановява;
б) от 20 до 15 работни дни преди датата на резервацията заплаща 10% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
в) от 8 до 14 работни дни преди датата на резервацията заплаща 30% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
г) от 3 до 7 работни дни преди датата на резервацията заплаща 70% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
д) от 1 до 3 работни дни преди датата на резервацията– ПОТРЕБИТЕЛЯТ заплаща 100% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена.
е) по време на празници, кампании и други подобни събития ТУРОПЕРАТОРЪТ може да посочи срокове различни от горните.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията в случай на внезапно заболяване или други медицински проблеми като задължително трябва да представина ТУРОПЕРАТОРА документ от съответното лечебно заведение, удостоверяващ невъзможността за пътуване. В подобни случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ анулира резервацията, като се старае да защити интереса на ПОТРЕБИТЕЛЯ с цел възможно най-ниска такса за анулация или липса на такава. Документът от лечебното заведение се изискваза представянето му пред доставчиците на ТУРОПЕРАТОРА с цел отпадане на таксите за анулация на резервацията и неустойки. Ако средството за настаняване не уважи съответния документ за отказ поради внезапно заболяване или други медицински проблеми ТУРОПЕРАТОРА има право да не възстанови цялата или неуважената частот общата сума, която е платил ПОТРЕБИТЕЛЯТ.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли резервацията си на трето лице , ако това е възможно и е препотвърдено от страна на ТУРОПЕРАТОРА, като ПОТРЕБИТЕЛЯТ е солидарно отговорен с третото лице за изпълнението на настоящия договор. ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва предварително да уведоми за това ТУРОПЕРАТОРА или туристическия агент в срок от 7 работни дни преди резервацията.

Рекламации относно средството за настаняване се приемат в писмен вид в срок от 7 дни след завръщането на ПОТРЕБИТЕЛЯ и при представяне на необходимитеписмени доказателства за неизпълнение или за некачествено изпълнение на услугата, като ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да отговори писмено в срок до 30 работни дни отдатата на постъпване на рекламацията. ТУРОПЕРАТОРЪТ няма да приема рекламации без писмени доказателства от хотела или от друг доставчик на ТУРОПЕРАТОРА за липса на услуга или некачествена услуга.


  • Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е Застрахователна компания "ЛЕВ ИНС" и номерът на застрахователната полица е № 00088426/13062110000006, валидна до 11.01.2022 г.

Адрес и контакти

София, бул. Христо Ботев 28, етаж 2

Работно време: от понеделник до петък от 9:00 до 18:00ч.

Телефон: 02/ 852 47 47, 0895 476453, 0895 470314.

Skype: planetbg

Виж на картата

Top