Топ Цена

цена 35 лв.
Офертата е изтекла
часа
минути
секунди

Офертата има 2 варианта

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Еднодневен круиз от о-в Лефкада само за 35 лв на човек

Сподели в: Изпрати линк

Валидност на ваучера:

от 15.05.2017 до 30.09.2017

Еднодневен круиз от о-в Лефкада само за 35 лв на човек от Planet Travel Center!

http://lefkadacruises.gr/

Еднодневен круиз от о-в Лефкада

15.05.2017 - 30.09.2017

Маршрут: Нидри-Порто Кацики-Кефалония-Итака-Меганиси-Скорпиос-Спарти-Кастри-Мадури


Отпътуване от Нидри: 9:45 часа

Връщане в Нидри: 18:30 часа


Цена за възрастен: 35 лева

Цена за дете от 9 до 16 год.: 18 лева

Дете от 1 до 8 год.: безплатно

Маршрут

НИДРИ (ЛЕФКАДА)

Отпътуване от Нидри в 09:45 часа

ПОРТО КАЦИКИ

Спирка на най-красивия и най-известен плаж в Лефкада, Порто Кацики, където ще имате възможност да поплувате в кристално чистите води на Йонийско море.

КЕФАЛОНИЯ

Спирка във Фискардо, които е считан за диаманта на Йонийско море. Фискардо е разположен в северната част на о-в Кефалония. Фискардо е единственото село, което не е напълно разрушено от катастрофалното земетресение от 1953 г. Спирка за обяд (не е включен в цената) и слънчеви бани.

ИТАКА

Красивите плажове, красивите гледки, топлото и гостоприемно отношение на местните жители ще направят посещението Ви в Итака незабравимо. Спирка за кафе и свободно време.

МЕГАНИСИ

Спирка при пещерата Папаниколис, разположена на западната част на острова. Тя е използвана като скривалище от Капитан Латридис и неговата подводница през Втората Световна война.

СКОРПИОС-СПАРТИ-КАСТРИ

Тур около трите острова на Онасис и спирка за следобеден плаж на плажа в Скорпиос.

МАДУРИ

Острова е часто от историята на Гърция, тъй като поета Аристотелис Валаоритис е роден там. На острова той е написал едни от най-добрите си творения.

Условия за ползване на офертата

- Валидност на ваучера от 15.05.2017 до 30.09.2017;

- Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за приятели. По чл. 87А от ППЗДДС закупената туристическа услуга няма право да се препродава на други лица;

- След закупуване на ваучер до 2 работни дни е необходимо да се направи резервация на посочените телефони, e-mail адрес или в офиса на Planet Travel Center. При невъзможност от страна на Planet Travel Center да потвърди резервация за желаните от Вас дати, предлага алтернативен хотел или възстановява заплатената от Вас сума на 100 %.

- В цената не е включен транспорт!

Предоставено от Planet Travel Center - офис 2

Стъпки:
1. Заяви своите ваучери.
2.
Обади се на Planet Travel Center на посочените в офертата контакти, за да получиш потвърждение, че има места за желаните от теб брой стаи и дати.
3.
Заплати ваучерите си и информирай Planet Travel Center, че си го направил.
4.
Получи по e-mail или вземи на място в офис ваучерите си за настаняване.

Planet Travel Center успешно започва своята дейност преди повече от 23години. През това време компанията се превръща в един от водещите туроператори в България. Стилът на работа на Planet се отличава както с качество на предлаганите услуги, така и с индивидуален подход към всеки клиент.

Туроператор лиценз № 01045 и туристически агент № 05672.

Общо Условия:

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията и при следните условия:

а) до 22 работни дни преди датата на резервацията не дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОРА, с изключение на случаите, в които има издадени самолетни билети като сумата на билетите не се възстановява;
б) от 20 до 15 работни дни преди датата на резервацията заплаща 10% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
в) от 8 до 14 работни дни преди датата на резервацията заплаща 30% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
г) от 3 до 7 работни дни преди датата на резервацията заплаща 70% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
д) от 1 до 3 работни дни преди датата на резервацията– ПОТРЕБИТЕЛЯТ заплаща 100% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена.
е) по време на празници, кампании и други подобни събития ТУРОПЕРАТОРЪТ може да посочи срокове различни от горните.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията в случай на внезапно заболяване или други медицински проблеми като задължително трябва да представина ТУРОПЕРАТОРА документ от съответното лечебно заведение, удостоверяващ невъзможността за пътуване. В подобни случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ анулира резервациятакато се старае да защити интереса на ПОТРЕБИТЕЛЯ с цел възможно най-ниска такса за анулация или липса на такава. Документът от лечебното заведение се изискваза представянето му пред доставчиците на ТУРОПЕРАТОРА с цел отпадане на таксите за анулация на резервацията и неустойки. Ако средството за настаняване не уважисъответния документ за отказ поради внезапно заболяване или други медицински проблеми ТУРОПЕРАТОРА има право да не възстанови цялата или неуважената частот общата сума, която е платил ПОТРЕБИТЕЛЯТ.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли резервацията си на трето лице , ако това е възможно и е препотвърдено от страна на ТУРОПЕРАТОРА, като ПОТРЕБИТЕЛЯТ есолидарно отговорен с третото лице за изпълнението на настоящия договор. ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва предварително да уведоми за това ТУРОПЕРАТОРА или туристическияагент в срок от 7 работни дни преди резервацията.

Рекламации относно средството за настаняване се приемат в писмен вид в срок от 7 дни след завръщането на ПОТРЕБИТЕЛЯ и при представяне на необходимитеписмени доказателства за неизпълнение или за некачествено изпълнение на услугата, като ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да отговори писмено в срок до 30 работни дни отдатата на постъпване на рекламацията. ТУРОПЕРАТОРЪТ няма да приема рекламации без писмени доказателства от хотела или от друг доставчик на ТУРОПЕРАТОРА за липса на услуга или некачествена услуга.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е Застрахователна компания "Армеец" и номерът на застрахователната полица е № 0000638352, валидна от 12.01.2018 г. до 11.01.2019 г.

Адрес и контакти

София, бул. Г.С Раковски 138 Б, вход от към ул. Хан Аспарух

Работно време: от понеделник до петък от 9:30 до 18:30

Телефон: 02/980 42 24; 0895466829 0898674424;

Skype: Maria_planet; Planet_Polina

Виж на картата

Top