Нова Година 2019

цена 284 лв.
Офертата е изтекла
часа
минути
секунди

Офертата има 4 варианта

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Нова Година в Македония - 3 нощувки на база закуска и вечеря + празнична вечеря в хотел Попова Кула 4*, Демир Капия от 284 лв.

Сподели в: Изпрати линк

Валидност на ваучера:

от 30.12.2018 до 02.01.2019

Нова Година 2019 в Македония във винарна Попова Кула

Местоположение:Хотелът се намира в Демир Капия, на 30 км от Кавадарци и на 55 км от Струмица, на около 100 км от границата с България.

В хотела:ресторант с лятна тераса, бар, винарна, кула за дегустации, магазин за вино и сувенири, паркинг, конферентна зала, допълнителни екскурзии в района (джип сафари, винени турове и дегустации, занимания по готвене и народни танци, уроци по готварство, колоездене, скално катерене, наблюдение на птици)

В стаите:Хотелът разполага с 33 стаи, като всяка от тях е наименувана на вино или сорт и е декорирана спрямо името си. Всяка стая разполага с климатик, телевизор, телефон, безплатен Wi-Fi интернет.

www.popovakula.com.mk

Варианти:

от 30.12.2018 до 02.01.2019:

пакети 3 нощувки

 • 3 нощувки на база закуска и вечеря + празнична вечеря вхотел Попова Кула 4* - 284 лв. на човек в двойна стая (при двама пълноплащащи)
 • 3 нощувки на база закуска и вечеря + празнична вечеря вхотел Попова Кула 4* - 376 лв. на човек в апартамент (при двама пълноплащащи)

Доплащания:

 • Настаняване на първо дете до 6,99 год. с двама възрастни - безплатно!
 • Настаняване на първо дете от 7 до 11,99 год. с двама възрастни - 127 лв. за 3 нощувки
 • Настаняване на трети възрастен - 253 лв. за 3 нощувки

Ваучерът включва:

 • хотелско настаняване за 3 нощувки на база закуска и вечеря
 • празнична новогодишна вечеря на 31.12.2018 (замества стандартната вечеря за този ден) с музика на живо (включва напитка за добре дошли, студено предястие, салата, топло предястие, основно ястие, десерт и плодове)
 • вечеря с музика на живо на 01.01.2019
 • разходка с водач покрай брега на река Дошница
 • винен тур (обиколка на винарната и запознаване с процеса на производство)

Ваучерът не включва:

 • транспорт
 • медицинска застраховка
 • разходи от личен характер

Условия за ползване на офертата

- Валидност на ваучера: от 30.12.2018 и от 02.01.2019;

- Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за приятели. По чл. 87А от ППЗДДС закупената туристическа услуга няма право да се препродава на други лица;

- След закупуване на ваучер най-късно до 2 работни дни е необходимо да се направи резервация на посочените телефони, e-mail адрес или в офиса на Planet Travel Center. При невъзможност от страна на Planet Travel Center да потвърди резервация за желаните от Вас дати, предлага алтернативен хотел или възстановява заплатената от Вас сума на 100 %.

- Посочените цени не включват медицинска застраховка и транспорт!

Предоставено от Planet Travel Center

Стъпки:
1. Заяви своите ваучери.
2.
Обади се на Planet Travel Center на посочените в офертата контакти, за да получиш потвърждение, че има места за желаните от теб брой стаи и дати.
3.
Заплати ваучерите си и информирай Planet Travel Center, че си го направил.
4.
Получи по e-mail или вземи на място в офис ваучерите си за настаняване.

Planet Travel Center успешно започва своята дейност преди повече от 23 години. През това време компанията се превръща в един от водещите туроператори в България. Стилът на работа на Planet се отличава както с качество на предлаганите услуги, така и с индивидуален подход към всеки клиент.

Туроператор лиценз № 01045 и туристически агент № 05672.

Общо Условия:

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията и при следните условия:

а) до 22 работни дни преди датата на резервацията не дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОРА, с изключение на случаите, в които има издадени самолетни билети като сумата на билетите не се възстановява;
б) от 20 до 15 работни дни преди датата на резервацията заплаща 10% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
в) от 8 до 14 работни дни преди датата на резервацията заплаща 30% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
г) от 3 до 7 работни дни преди датата на резервацията заплаща 70% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
д) от 1 до 3 работни дни преди датата на резервацията– ПОТРЕБИТЕЛЯТ заплаща 100% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена.
е) по време на празници, кампании и други подобни събития ТУРОПЕРАТОРЪТ може да посочи срокове различни от горните.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията в случай на внезапно заболяване или други медицински проблеми като задължително трябва да представина ТУРОПЕРАТОРА документ от съответното лечебно заведение, удостоверяващ невъзможността за пътуване. В подобни случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ анулира резервациятакато се старае да защити интереса на ПОТРЕБИТЕЛЯ с цел възможно най-ниска такса за анулация или липса на такава. Документът от лечебното заведение се изискваза представянето му пред доставчиците на ТУРОПЕРАТОРА с цел отпадане на таксите за анулация на резервацията и неустойки. Ако средството за настаняване не уважисъответния документ за отказ поради внезапно заболяване или други медицински проблеми ТУРОПЕРАТОРА има право да не възстанови цялата или неуважената частот общата сума, която е платил ПОТРЕБИТЕЛЯТ.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли резервацията си на трето лице , ако това е възможно и е препотвърдено от страна на ТУРОПЕРАТОРА, като ПОТРЕБИТЕЛЯТ есолидарно отговорен с третото лице за изпълнението на настоящия договор. ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва предварително да уведоми за това ТУРОПЕРАТОРА или туристическияагент в срок от 7 работни дни преди резервацията.

Рекламации относно средството за настаняване се приемат в писмен вид в срок от 7 дни след завръщането на ПОТРЕБИТЕЛЯ и при представяне на необходимитеписмени доказателства за неизпълнение или за некачествено изпълнение на услугата, като ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да отговори писмено в срок до 30 работни дни отдатата на постъпване на рекламацията. ТУРОПЕРАТОРЪТ няма да приема рекламации без писмени доказателства от хотела или от друг доставчик на ТУРОПЕРАТОРА залипса на услуга или некачествена услуга.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е Застрахователна компания "Армеец" и номерът на застрахователната полица е № 0000638352, валидна от 12.01.2018 г. до 11.01.2019 г.

Адрес и контакти

София, бул. Христо Ботев 28, етаж 2

Работно време: от понеделник до петък от 9:30 до 18:30.

Телефон: 02/ 852 47 47 , 0895470314.

Skype: Planetbg

Виж на картата

Top