Ранни Резервации

цена 292 лв.
Офертата е изтекла
часа
минути
секунди

Офертата има 12 варианта

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Нова Година 2018 в центъра на Солун: 2 или 3 нощувки на база закуски или закуска и вечеря + новогодишна ГАЛА вечеря в хотел IMPERIAL PALACE 4* за 292 лв

Сподели в: Изпрати линк

Валидност на ваучера:

от 30.12.2017 до 03.01.2018

Нова Година 2018 в Солун в луксозен 4* хотел Imperial Palace 4*.

Хотел Imperial Palace 4* е разположен в сърцето на историческия и търговски център на града, много близо до забалежителности, като Византийската църква на Св. Димитрий Солунски, Византийската църква Дванадесетте апостоли, Лададика, католическата църква Св. Пол.

Настаняване: Хотелът разполага с 70 бутикови стаи, всяка обзаведена в свой собствен стил с Викториански мотиви и оригинални картини. Във всяка стая има баня, мини бар, климатик, сателитна телевизия, телефон с директно избиране, интернет, сешоар, припоискване - DVD плеър.

Варианти:

oт 30.12.2017 до 03.01.2018:

на база закуска + ГАЛА вечеря

- 2 нощувки + закуски + гала вечеря в хотел Imperial Palace 4*- 292 лв на човек, настанен в двойна стая (при двама пълноплащащи);

- 3 нощувки + закуски + гала вечеря в хотел Imperial Palace 4* - 388 лв на човек, настанен в двойна стая (при двама пълноплащащи);

на база закуска, вечеря + ГАЛА вечеря

- 2 нощувки + закуски + вечеря + гала вечеря в хотел Imperial Palace 4* - 355 лв на човек, настанен в двойна стая (придвамапълноплащащи);

- 3 нощувки + закуски + вечеря + гала вечеря в хотел Imperial Palace 4* - 482 лв на човек, настанен в двойна стая (придвамапълноплащащи);

Ваучерът включва:

- 2 или 3 нощувки;

- Закуски;

- Гала вечеря на бюфет с 1 бутилка вино за 2-ма човека;

Цените не включват

- Транспорт

- Медицинска застраховка

Доплащане:

- Настаняване на първо дете до 4 год в стая с двама възрастни - безплатно;

- Настаняване на първо дете от 4 до 10,99 год в стая с двама възрастни в тройна стая:

на база закуска + ГАЛА вечеря - 180 лв за 2 нощувки и 236 лв за 3 нощувки;

на база закуска, вечеря + ГАЛА вечеря - 243 лв за 2 нощувки и 331 лв за 3 нощувки;

- Настаняване на трети възрастен в тройна стая:

на база закуска + ГАЛА вечеря - 214 лв за 2 нощувки и 270 лв за 3 нощувки;

на база закуска, вечеря + ГАЛА вечеря - 277 лв за 2 нощувки и 364 лв за 3 нощувки;

Важна информация: От 01.01.18 г. във всички хотели в Гърция се въвежда задължителна общинска такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела.

за 5* хотели - 4 евро на стая, на вечер
за 4* хотели - 3 евро на стая, на вечер
за 3* хотели - 1.50 евро на стая, на вечер
за 2*, 1* хотели - 0.50 евро на стая, на вечер

Условия за ползване на офертата

- Валидност на ваучера от 30.12.2017 до 03.01.2018; - Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за приятели. По чл. 87А от ППЗДДС закупената туристическа услуга няма право да се препродава на други лица; - След закупуване на ваучер до 24 часа е необходимо да се направи резервация на посочените телефони, e-mail адрес или в офиса на Planet Travel Center. При невъзможност от страна на Planet Travel Center да потвърди резервация за желаните от Вас дати, предлага алтернативен хотел или възстановява заплатената от Вас сума на 100 %. - В цената не е включен транспорт!

Предоставено от Planet Travel Center - офис 2

Стъпки:
1. Заяви своите ваучери.
2.
Обади се на Planet Travel Center на посочените в офертата контакти, за да получиш потвърждение, че има места за желаните от теб брой стаи и дати.
3.
Заплати ваучерите си и информирай Planet Travel Center, че си го направил.
4.
Получи по e-mail или вземи на място в офис ваучерите си за настаняване.

Planet Travel Center успешно започва своята дейност преди повече от 23години. През това време компанията се превръща в един от водещите туроператори в България. Стилът на работа на Planet се отличава както с качество на предлаганите услуги, така и с индивидуален подход към всеки клиент.

Туроператор лиценз № 01045 и туристически агент № 05672.

Общо Условия:

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията и при следните условия:

а) до 22 работни дни преди датата на резервацията не дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОРА, с изключение на случаите, в които има издадени самолетни билети като сумата на билетите не се възстановява;
б) от 20 до 15 работни дни преди датата на резервацията заплаща 10% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
в) от 8 до 14 работни дни преди датата на резервацията заплаща 30% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
г) от 3 до 7 работни дни преди датата на резервацията заплаща 70% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
д) от 1 до 3 работни дни преди датата на резервацията– ПОТРЕБИТЕЛЯТ заплаща 100% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена.
е) по време на празници, кампании и други подобни събития ТУРОПЕРАТОРЪТ може да посочи срокове различни от горните.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията в случай на внезапно заболяване или други медицински проблеми като задължително трябва да представина ТУРОПЕРАТОРА документ от съответното лечебно заведение, удостоверяващ невъзможността за пътуване. В подобни случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ анулира резервациятакато се старае да защити интереса на ПОТРЕБИТЕЛЯ с цел възможно най-ниска такса за анулация или липса на такава. Документът от лечебното заведение се изискваза представянето му пред доставчиците на ТУРОПЕРАТОРА с цел отпадане на таксите за анулация на резервацията и неустойки. Ако средството за настаняване не уважисъответния документ за отказ поради внезапно заболяване или други медицински проблеми ТУРОПЕРАТОРА има право да не възстанови цялата или неуважената частот общата сума, която е платил ПОТРЕБИТЕЛЯТ.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли резервацията си на трето лице , ако това е възможно и е препотвърдено от страна на ТУРОПЕРАТОРА, като ПОТРЕБИТЕЛЯТ есолидарно отговорен с третото лице за изпълнението на настоящия договор. ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва предварително да уведоми за това ТУРОПЕРАТОРА или туристическияагент в срок от 7 работни дни преди резервацията.

Рекламации относно средството за настаняване се приемат в писмен вид в срок от 7 дни след завръщането на ПОТРЕБИТЕЛЯ и при представяне на необходимитеписмени доказателства за неизпълнение или за некачествено изпълнение на услугата, като ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да отговори писмено в срок до 30 работни дни отдатата на постъпване на рекламацията. ТУРОПЕРАТОРЪТ няма да приема рекламации без писмени доказателства от хотела или от друг доставчик на ТУРОПЕРАТОРА за липса на услуга или некачествена услуга.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е Застрахователна компания "Армеец" и номерът на застрахователната полица е № 0000638352, валидна от 12.01.2018 г. до 11.01.2019 г.

Адрес и контакти

София, бул. Г.С Раковски 138 Б, вход от към ул. Хан Аспарух

Работно време: от понеделник до петък от 9:30 до 18:30

Телефон: 02/ 9804224, 0895 46 68 29

Skype: Maria_planet; Planet_Polina

Виж на картата

Top