Нова Година 2018

цена 182 лв.
Офертата е изтекла
часа
минути
секунди

Офертата има 8 варианта

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Нова Година 2018 в Кавала: 3 или 4 нощувки на база закуска в хотел Esperia 3* + опция за Новогодишна вечеря на цени от 182 лв

Сподели в: Изпрати линк

Валидност на ваучера:

от 30.12.2017 до 02.01.2018

Нова Година 2018 в Кавала.

Хотел Esperia 3* се намира в центъра на града, близо до плажа и археологическия музей и на 15 минути пеша от Византийския замък, акведукта и къщата на Мехмет Али.

В стаите: баня с душ кабина, климатик, телефон, телевизор, кабелна и сателитна телевизия, минибар, и балкон.

Гарантирани стаи!

Варианти:

от 30.12.2017 до 02.01.2018:

  • 3 нощувки + закуски в хотел Esperia 3* - 182 лв на човек, настанен в двойна стая стандарт изглед град (при двама пълноплащащи);
  • 4 нощувки + закуски в хотел Esperia 3*- 243 лв на човек, настанен в двойна стая стандарт изглед град (при двама пълноплащащи);
  • 3 нощувки + закуски в хотел Esperia 3* - 202 лв на човек, настанен в двойна стая СУПЕРИОР изглед море (при двама пълноплащащи);
  • 4 нощувки + закуски в хотел Esperia 3*- 270 лв на човек, настанен в двойна стая СУПЕРИОР изглед море (при двама пълноплащащи);

Ваучерът включва:

- Хотелско настаняване 3 или 4 нощувки

- Закуски

Цените не включват

- Транспорт

- Медицинска застраховка

Доплащания

  • Празнична вечеря на 31.12 2017 в Таверна "Kavaliotissa" - с жива музика, меню и включени напитки - 59 лв на възрастен и 39 лв за дете до 12 г. (http://www.kavaliotissa.gr/ ). Таверната е на 4 км от хотела.
  • Настаняване на първо дете до 6,99 год в стая с двама възратсни в двойна стая стандарт - безплатно!
  • Настаняване на първо дете от 7 до 11,99 год в двойна стая СТАНДАРТ - 41 лв за 3 нощувки и 54 лв за 4 нощувки; Няма възможност за настаняване на дете в стая супериор!
  • Настаняване на трети възрастен в стая стандарт (фамилна): 108 лв за 3 нощувки и 144 лв за 4 нощувки

Празнично меню:

- Гръцка салата;

- Гръцки мезета с узо (фета сирене, кюфтета, сарми, хапки от кашкавал)
- Основно ястие - избор между свинско, пилешко, шницел с гъби

- 4 вида различни сирена в средата на масата

- Десерт

- Бяло или червено вино "Makedonikos", минерална вода.

Важна информация: От 01.01.18 г. във всички хотели в Гърция се въвежда задължителна общинска такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела.

за 5* хотели - 4 евро на стая, на вечер
за 4* хотели - 3 евро на стая, на вечер
за 3* хотели - 1.50 евро на стая, на вечер
за 2*, 1* хотели - 0.50 евро на стая, на вечер

Условия за ползване на офертата

- Валидност на ваучера:от 30.12.2017 до 02.01.2018;

- Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за приятели. По чл. 87А от ППЗДДС закупената туристическа услуга няма право да се препродава на други лица;

- След закупуването на ваучер до 2 работни дни е необходимо да се направи резервация на посочените телефони или e-mail на Planet Travel Center. При невъзможност от страна на Planet Travel Center да потвърди резервация за желаните от Вас дати, предлага алтернативен хотел или възстановява заплатената от Вас сума на 100 %.

- В цената не се включва транспорт и медицинска застраховка!

Предоставено от Planet Travel Center - офис 2

Стъпки:
1. Заяви своите ваучери.
2.
Обади се на Planet Travel Center на посочените в офертата контакти, за да получиш потвърждение, че има места за желаните от теб брой стаи и дати.
3.
Заплати ваучерите си и информирай Planet Travel Center, че си го направил.
4.
Получи по e-mail или вземи на място в офис ваучерите си за настаняване.

Planet Travel Center успешно започва своята дейност преди повече от 23години. През това време компанията се превръща в един от водещите туроператори в България. Стилът на работа на Planet се отличава както с качество на предлаганите услуги, така и с индивидуален подход към всеки клиент.

Туроператор лиценз № 01045 и туристически агент № 05672.

Общо Условия:

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията и при следните условия:

а) до 22 работни дни преди датата на резервацията не дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОРА, с изключение на случаите, в които има издадени самолетни билети като сумата на билетите не се възстановява;
б) от 20 до 15 работни дни преди датата на резервацията заплаща 10% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
в) от 8 до 14 работни дни преди датата на резервацията заплаща 30% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
г) от 3 до 7 работни дни преди датата на резервацията заплаща 70% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
д) от 1 до 3 работни дни преди датата на резервацията– ПОТРЕБИТЕЛЯТ заплаща 100% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена.
е) по време на празници, кампании и други подобни събития ТУРОПЕРАТОРЪТ може да посочи срокове различни от горните.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията в случай на внезапно заболяване или други медицински проблеми като задължително трябва да представина ТУРОПЕРАТОРА документ от съответното лечебно заведение, удостоверяващ невъзможността за пътуване. В подобни случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ анулира резервациятакато се старае да защити интереса на ПОТРЕБИТЕЛЯ с цел възможно най-ниска такса за анулация или липса на такава. Документът от лечебното заведение се изискваза представянето му пред доставчиците на ТУРОПЕРАТОРА с цел отпадане на таксите за анулация на резервацията и неустойки. Ако средството за настаняване не уважисъответния документ за отказ поради внезапно заболяване или други медицински проблеми ТУРОПЕРАТОРА има право да не възстанови цялата или неуважената частот общата сума, която е платил ПОТРЕБИТЕЛЯТ.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли резервацията си на трето лице , ако това е възможно и е препотвърдено от страна на ТУРОПЕРАТОРА, като ПОТРЕБИТЕЛЯТ есолидарно отговорен с третото лице за изпълнението на настоящия договор. ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва предварително да уведоми за това ТУРОПЕРАТОРА или туристическияагент в срок от 7 работни дни преди резервацията.

Рекламации относно средството за настаняване се приемат в писмен вид в срок от 7 дни след завръщането на ПОТРЕБИТЕЛЯ и при представяне на необходимитеписмени доказателства за неизпълнение или за некачествено изпълнение на услугата, като ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да отговори писмено в срок до 30 работни дни отдатата на постъпване на рекламацията. ТУРОПЕРАТОРЪТ няма да приема рекламации без писмени доказателства от хотела или от друг доставчик на ТУРОПЕРАТОРА за липса на услуга или некачествена услуга.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е Застрахователна компания "Армеец" и номерът на застрахователната полица е № 0000638352, валидна от 12.01.2018 г. до 11.01.2019 г.

Адрес и контакти

София, бул. Г.С Раковски 138 Б, вход от към ул. Хан Аспарух

Работно време: от понеделник до петък от 9:30 до 18:30

Телефон: 02/ 9804224, 0895 46 68 29

Skype: Maria_planet; Planet_Polina

Виж на картата

Top