Нова Година 2019

цена 196 лв.
Офертата е изтекла
часа
минути
секунди

Офертата има 2 варианта

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Нова Година 2019 в Букурещ: пакети от 2 или 3 нощувки + закуски в хотел Novotel Bucharest City Center 4* oт 196 лв

Сподели в: Изпрати линк

Валидност на ваучера:

от 29.12.2018 до 03.01.2019

Нова Година 2019 в Букорещ, в централен хотел на страхотна цена от Procent.bg!

Novotel Bucharest City Center 4* е разположен в центъра на Букурещ, Румъния, в близост до Университета на Букурещ.
Предлага безплатен достъп до уелнес център и закрит басейн с изкуствени вълни, парна баня, фитнес зала и уреди Power Plate. В целия хотел има безплатен Wi-Fi достъп до интернет.
Бар 37 в Novotel Bucharest работи до 02:00 часа и предлага голямо разнообразие от коктейли и напитки. Международна кухня се сервира в хотелския ресторант Teatro, който разполага с тераса, климатик и зона за непушачи.
Наблизо ще откриете историческия център на Букурещ и популярната улица Липскани с разнообразни барове, ресторанти и тематични кафенета. От хотел Novotel ще стигнете пеша до метростанция Piata Universitatii за 2 минути, а до жп гарата - за 10 минути.

Варианти на настаняване:

от 29.12.2018 до 02.01.2019:

  • 2 нощувки + закуски в хотел Novotel 4* за 196 лв на човек в двойна стая (при двама пълноплащащи)
  • 3 нощувки + закуски в хотел Novotel 4* за 293 лв на човек в двойна стая (при двама пълноплащащи)

- Настаняване на първо и второ дете до 15,99 год. в стая с двама пълноплащащи на база закуска - безплатно!

Цената включва:

  • Хотелско настаняване 2 или 3 нощувки със закуски;

Цената не включва:

  • транспорт
  • Новогодишна празнична вечеря
  • медицинска застраховка
  • разходи от личен характер

* Паркингът се заплаща на място - 63 RON на ден (около 30 лв. на ден)

Цена за Празнична вечеря на 31.12 2018 ще бъде обявена допълнително

Условия за ползване на офертата

Валидност на ваучера: от 29.12.2018 до 02.01.2019;

- Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за приятели. По чл. 87А от ППЗДДС закупената туристическа услуга няма право да се препродава на други лица;

- След закупуването на ваучер до 24 часа е необходимо да се направи резервация, като изпратите три имена, номерата на ваучерите и датите за които желаете да използвате ваучерите на e-mail на Planet Travel Center или в офис. При невъзможност от страна на Planet Travel Center да потвърди резервация за желаните от Вас дати възстановява заплатената от Вас сума на 100 %.

- В цената не се включва транспорт!

Предоставено от Planet Travel Center

Стъпки:
1. Заяви своите ваучери.
2.
Обади се на Planet Travel Center на посочените в офертата контакти, за да получиш потвърждение, че има места за желаните от теб брой стаи и дати.
3.
Заплати ваучерите си и информирай Planet Travel Center, че си го направил.
4.
Получи по e-mail или вземи на място в офис ваучерите си за настаняване.

Planet Travel Center успешно започва своята дейност преди повече от 23 години. През това време компанията се превръща в един от водещите туроператори в България. Стилът на работа на Planet се отличава както с качество на предлаганите услуги, така и с индивидуален подход към всеки клиент.

Туроператор лиценз № 01045 и туристически агент № 05672.

Общо Условия:

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията и при следните условия:

а) до 22 работни дни преди датата на резервацията не дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОРА, с изключение на случаите, в които има издадени самолетни билети като сумата на билетите не се възстановява;
б) от 20 до 15 работни дни преди датата на резервацията заплаща 10% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
в) от 8 до 14 работни дни преди датата на резервацията заплаща 30% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
г) от 3 до 7 работни дни преди датата на резервацията заплаща 70% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
д) от 1 до 3 работни дни преди датата на резервацията– ПОТРЕБИТЕЛЯТ заплаща 100% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена.
е) по време на празници, кампании и други подобни събития ТУРОПЕРАТОРЪТ може да посочи срокове различни от горните.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията в случай на внезапно заболяване или други медицински проблеми като задължително трябва да представина ТУРОПЕРАТОРА документ от съответното лечебно заведение, удостоверяващ невъзможността за пътуване. В подобни случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ анулира резервациятакато се старае да защити интереса на ПОТРЕБИТЕЛЯ с цел възможно най-ниска такса за анулация или липса на такава. Документът от лечебното заведение се изискваза представянето му пред доставчиците на ТУРОПЕРАТОРА с цел отпадане на таксите за анулация на резервацията и неустойки. Ако средството за настаняване не уважисъответния документ за отказ поради внезапно заболяване или други медицински проблеми ТУРОПЕРАТОРА има право да не възстанови цялата или неуважената частот общата сума, която е платил ПОТРЕБИТЕЛЯТ.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли резервацията си на трето лице , ако това е възможно и е препотвърдено от страна на ТУРОПЕРАТОРА, като ПОТРЕБИТЕЛЯТ есолидарно отговорен с третото лице за изпълнението на настоящия договор. ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва предварително да уведоми за това ТУРОПЕРАТОРА или туристическияагент в срок от 7 работни дни преди резервацията.

Рекламации относно средството за настаняване се приемат в писмен вид в срок от 7 дни след завръщането на ПОТРЕБИТЕЛЯ и при представяне на необходимитеписмени доказателства за неизпълнение или за некачествено изпълнение на услугата, като ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да отговори писмено в срок до 30 работни дни отдатата на постъпване на рекламацията. ТУРОПЕРАТОРЪТ няма да приема рекламации без писмени доказателства от хотела или от друг доставчик на ТУРОПЕРАТОРА залипса на услуга или некачествена услуга.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е Застрахователна компания "ЛЕВ ИНС" и номерът на застрахователната полица е № 00088426/13061910000346, валидна до 11.01.2021 г.

Адрес и контакти

София, бул. Христо Ботев 28, етаж 2

Работно време: от понеделник до петък от 9:00 до 18:00.

Телефон: 02/ 852 47 47.

Skype: Planetbg

Виж на картата

Top