Нова Година 2020

цена 395 лв.
Офертата е изтекла
часа
минути
секунди

Офертата има 6 варианта

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Нова Година 2020 в Солун: 3 или 4 нощувки със закуски и вечери + новогодишна гала вечеря в хотел Olympia 3* от 395 лв на човек

Сподели в: Изпрати линк

Валидност на ваучера:

от 30.12.2019 до 02.01.2020

Нова Година 2020 в Солун с включена новогодишна вечеря!

Хотел Olympia 3* е разположен точно срещу Римския Пазар, непосредствено до византийската църква „Свети Димитър“ и е отличен избор за тези гости, които искат да бъдат близо до историческия център на град Солун. Недалеч от хотела е района на традиционния за Солун пазар разположен в обграден площад, където могат да се купят антични предмети и има множество таверни. Само на 5 минути пеша от хотела в посока морето, се намира и известния площад „Аристотелис“, както и стария пазар, района Капани, както и площад Атонос. Близо до хотел Olympia се намира и пристанището и старите складове, където днес се намират Музея на Киното и Музея на Фотографията. Разходката до Бялата Кула е много вълнуваща и се препоръчва горещо. На около 10 минути пеша от хотела се намира района на Лададика, където са концентрирани повечето нощни клубове в града.

Офертата се предлага в следните варианти:

oт 30.12.2019 до 02.01.2020:

  • 3 нощувки + закуски и вечери + Гала вечеря в хотел Olympia 3* - 395 лева на човек в двойна стая стандарт (при двойно настаняване)
  • 4 нощувки + закуски и вечери + Гала вечеря в хотел Olympia 3* - 495 лева на човек в двойна стая стандарт (при двойно настаняване)
  • 3 нощувки + закуски и вечери + Гала вечеря в хотел Olympia 3* - 667 лева на човек във фамилна стая (при двойно настаняване)
  • 4 нощувки + закуски и вечери + Гала вечеря в хотел Olympia 3* - 797 лева на човек във фамилна стая (при двойно настаняване)

Ваучерът включва:

  • 3 или 4 нощувки със закуска и вечеря;
  • Новогодишна гала вечеря (напитки НЕ са включени в цената).

Доплащане:

- Настаняване на първо и второ дете от 0 до 11,99г. и трети възрастен във фамилна стая - безплатно!

- Настаняване на трети възрастен в тройна стая - 289 лв за 3 нощувки и 359 лв за 4 нощувки;

Важна информация: От 01.01.18 г. във всички хотели в Гърция се въвежда задължителна общинска такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела.

за 5* хотели - 4 евро на стая, на вечер
за 4* хотели - 3 евро на стая, на вечер
за 3* хотели - 1.50 евро на стая, на вечер
за 2*, 1* хотели - 0.50 евро на стая, на вечер

Условия за ползване на офертата

  • Валидност на ваучера: oт 30.12.2019 до 02.01.2020. Необходимо е предварително да проверите дали има свободни места за желаните от Вас дати.
  • Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за приятели. По чл. 87А от ППЗДДС закупената туристическа услуга няма право да се препродава на други лица;
  • След закупуването на ваучердо 24 часа е необходимо да се направи резервация на посочените телефони или e-mail на Planet Travel Center. При невъзможност от страна на Planet Travel Center да потвърди резервация за желаните от Вас дати, предлага алтернативен хотел или възстановява заплатената от Вас сума на 100 %.
  • В цената не са включени медицинска застраховка и транспорт!

Предоставено от Planet Travel Center

Стъпки:
1. Заяви своите ваучери.
2.
Обади се на Planet Travel Center на посочените в офертата контакти, за да получиш потвърждение, че има места за желаните от теб брой стаи и дати.
3.
Заплати ваучерите си и информирай Planet Travel Center, че си го направил.
4.
Получи по e-mail или вземи на място в офис ваучерите си за настаняване.

Planet Travel Center успешно започва своята дейност преди повече от 23 години. През това време компанията се превръща в един от водещите туроператори в България. Стилът на работа на Planet се отличава както с качество на предлаганите услуги, така и с индивидуален подход към всеки клиент.

Туроператор лиценз № 01045 и туристически агент № 05672.

Общо Условия:

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията и при следните условия:

а) до 22 работни дни преди датата на резервацията не дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОРА, с изключение на случаите, в които има издадени самолетни билети като сумата на билетите не се възстановява;
б) от 20 до 15 работни дни преди датата на резервацията заплаща 10% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
в) от 8 до 14 работни дни преди датата на резервацията заплаща 30% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
г) от 3 до 7 работни дни преди датата на резервацията заплаща 70% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
д) от 1 до 3 работни дни преди датата на резервацията– ПОТРЕБИТЕЛЯТ заплаща 100% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена.
е) по време на празници, кампании и други подобни събития ТУРОПЕРАТОРЪТ може да посочи срокове различни от горните.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията в случай на внезапно заболяване или други медицински проблеми като задължително трябва да представина ТУРОПЕРАТОРА документ от съответното лечебно заведение, удостоверяващ невъзможността за пътуване. В подобни случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ анулира резервациятакато се старае да защити интереса на ПОТРЕБИТЕЛЯ с цел възможно най-ниска такса за анулация или липса на такава. Документът от лечебното заведение се изискваза представянето му пред доставчиците на ТУРОПЕРАТОРА с цел отпадане на таксите за анулация на резервацията и неустойки. Ако средството за настаняване не уважисъответния документ за отказ поради внезапно заболяване или други медицински проблеми ТУРОПЕРАТОРА има право да не възстанови цялата или неуважената частот общата сума, която е платил ПОТРЕБИТЕЛЯТ.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли резервацията си на трето лице , ако това е възможно и е препотвърдено от страна на ТУРОПЕРАТОРА, като ПОТРЕБИТЕЛЯТ есолидарно отговорен с третото лице за изпълнението на настоящия договор. ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва предварително да уведоми за това ТУРОПЕРАТОРА или туристическияагент в срок от 7 работни дни преди резервацията.

Рекламации относно средството за настаняване се приемат в писмен вид в срок от 7 дни след завръщането на ПОТРЕБИТЕЛЯ и при представяне на необходимитеписмени доказателства за неизпълнение или за некачествено изпълнение на услугата, като ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да отговори писмено в срок до 30 работни дни отдатата на постъпване на рекламацията. ТУРОПЕРАТОРЪТ няма да приема рекламации без писмени доказателства от хотела или от друг доставчик на ТУРОПЕРАТОРА залипса на услуга или некачествена услуга.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е Застрахователна компания "ЛЕВ ИНС" и номерът на застрахователната полица е № 00088426/13061910000346, валидна до 11.01.2021 г.

Адрес и контакти

София, бул. Христо Ботев 28, етаж 2

Работно време: от понеделник до петък от 9:00 до 18:00.

Телефон: 02/ 852 47 47.

Skype: Planetbg

Виж на картата

Top