Нова Година

цена 408 лв.
Офертата е изтекла
часа
минути
секунди

Офертата има 12 варианта

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Спа хотел Oрфей 5* - Нова Година 2021 в Девин: 3 нощувки на база закуска или закуска и вечеря + Празнична Новогодишна Гала вечеря от 408 лева на човек

Сподели в: Изпрати линк

Валидност на ваучера:

от 30.12.2020 до 02.01.2021

Спа хотел Орфей се намира в центъра на град Девин в Родопите. Той предлага обширна спа зона, разнообразие на ястия от световната кухня.

Спа съоръженията включват закрити и открити басейни, сауна, парна баня, както и медицинско обслужване. На място ще намерите футболно игрище, стая за игри за деца и магазин за дрехи.

Всички стаи са със собствена баня и кабелна телевизия.

В ресторанта на хотела се сервират европейски и ориенталски ястия, както и традиционни български специалитети.

http://orpheus-spa.com/

Варианти:

от 30.12.2020 до 02.01.2021

на база закуска:

 • 3 нощувки на база закуска + Празнична Новогодишна Гала вечеря в Спа хотел Орфей 5*- 408 лева на човек в двойна стая (при двама пълноплащащи)
 • 3 нощувки на база закуска + Празнична Новогодишна Гала вечеря в Спа хотел Орфей 5*- 468 лева на човек в студио (при двама пълноплащащи)

на база закуска и вечеря:

 • 3 нощувки на база закуска и вечеря + Празнична Новогодишна Гала вечеря в Спа хотел Орфей 5*- 446 лева на човек в двойна стая (при двама пълноплащащи)
 • 3 нощувки на база закуска и вечеря + Празнична Новогодишна Гала вечеря в Спа хотел Орфей 5*- 506 лева на човек в студио (при двама пълноплащащи)

Цената включва:

 • 3 нощувки на база закуска или закуска и вечеря в двойна стая или студио
 • Празнична Новогодишна Гала вечеря на 31.12.2020
 • Курортна такса и застраховка
 • Безплатно ползване на Минерален басейн-вътрешен, Сауна, Парна баня, Джакузи, Фитнес
 • Паркинг
 • Интернет в общите части

Доплащане:

Деца до 2.99г. се настаняват безплатно и не ползват услуги!

Настаняване на първо или второ дете от 3 до 11.99г. според капцитета:

 • в двойна стая на база закуска: 204 лева за 3 нощувки
 • в двойна стая на база закуска и вечеря: 223 лева за 3 нощувки
 • в студио на база закуска: 234 лева за 3 нощувки
 • в студио на база закуска и вечеря: 253 лева за 3 нощувки

Деца над 12г. или трети възрастен:

 • в двойна стая на база закуска: 286 лева за 3 нощувки
 • в двойна стая на база закуска и вечеря: 312 лева за 3 нощувки
 • в студио на база закуска: 328 лева за 3 нощувки
 • в студио на база закуска и вечеря: 354 лева за 3 нощувки

Максимален капацитет за настаняване: двойна стая - 2+1 ; студио - 2+2

Условия за ползване на офертата

 • Валидност на ваучера: от 30.12.2020 до 02.01.2021
 • Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за приятели. По чл. 87А от ППЗДДС закупената туристическа услуга няма право да се препродава на други лица;
 • След закупуването на ваучер до 2 работни дни е необходимo да се направи резервация на посочените телефони или e-mail наPlanet Travel Center.При невъзможност от страна на Planet Travel Center да потвърди резервация за желаните от Вас дати, предлага алтернативен хотел или възстановява заплатената от Вас сума на 100 %.
 • В цената не са включени медицинска застраховка и транспорт!

Предоставено от Planet Travel Center

Стъпки:
1. Заяви своите ваучери.
2.
Обади се на Planet Travel Center на посочените в офертата контакти, за да получиш потвърждение, че има места за желаните от теб брой стаи и дати.
3.
Заплати ваучерите си и информирай Planet Travel Center, че си го направил.
4.
Получи по e-mail или вземи на място в офис ваучерите си за настаняване.

Planet Travel Center успешно започва своята дейност преди повече от 25 години. През това време компанията се превръща в един от водещите туроператори в България. Стилът на работа на Planet BG се отличава както с качество на предлаганите услуги, така и с индивидуален подход към всеки клиент.

Туроператор лиценз № 01045 и туристически агент № 05672.

Общо Условия:

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията и при следните условия:

а) до 22 работни дни преди датата на резервацията не дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОРА, с изключение на случаите, в които има издадени самолетни билети като сумата на билетите не се възстановява;
б) от 20 до 15 работни дни преди датата на резервацията заплаща 10% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
в) от 8 до 14 работни дни преди датата на резервацията заплаща 30% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
г) от 3 до 7 работни дни преди датата на резервацията заплаща 70% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
д) от 1 до 3 работни дни преди датата на резервацията– ПОТРЕБИТЕЛЯТ заплаща 100% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена.
е) по време на празници, кампании и други подобни събития ТУРОПЕРАТОРЪТ може да посочи срокове различни от горните.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията в случай на внезапно заболяване или други медицински проблеми като задължително трябва да представина ТУРОПЕРАТОРА документ от съответното лечебно заведение, удостоверяващ невъзможността за пътуване. В подобни случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ анулира резервацията, като се старае да защити интереса на ПОТРЕБИТЕЛЯ с цел възможно най-ниска такса за анулация или липса на такава. Документът от лечебното заведение се изисква за представянето му пред доставчиците на ТУРОПЕРАТОРА с цел отпадане на таксите за анулация на резервацията и неустойки. Ако средството за настаняване не уважисъответния документ за отказ поради внезапно заболяване или други медицински проблеми ТУРОПЕРАТОРА има право да не възстанови цялата или неуважената частот общата сума, която е платил ПОТРЕБИТЕЛЯТ.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли резервацията си на трето лице , ако това е възможно и е препотвърдено от страна на ТУРОПЕРАТОРА, като ПОТРЕБИТЕЛЯТ есолидарно отговорен с третото лице за изпълнението на настоящия договор. ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва предварително да уведоми за това ТУРОПЕРАТОРА или туристическия агент в срок от 7 работни дни преди резервацията.

Рекламации относно средството за настаняване се приемат в писмен вид в срок от 7 дни след завръщането на ПОТРЕБИТЕЛЯ и при представяне на необходимите писмени доказателства за неизпълнение или за некачествено изпълнение на услугата, като ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да отговори писмено в срок до 30 работни дни отдатата на постъпване на рекламацията. ТУРОПЕРАТОРЪТ няма да приема рекламации без писмени доказателства от хотела или от друг доставчик на ТУРОПЕРАТОРА за липса на услуга или некачествена услуга.

 • Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е Застрахователна компания "ЛЕВ ИНС" и номерът на застрахователната полица е № 00088426/13062110000006, валидна до 11.01.2022 г.

Адрес и контакти

София, бул. Христо Ботев 28, етаж 2

Работно време: от понеделник до петък от 9:00 до 18:00ч.

Телефон: 02/ 8524747, мобилни телефони: 0895 476453, 0895 470 314

Skype: Planetbg

Виж на картата

Top