НОВА ГОДИНА 2022

цена 425 лв.
Офертата изтича след:
часа
минути
секунди

Офертата има 10 варианта

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Хотел Троян Плаза 4* - Нова Година 2022 в Троян: 3 или 4 нощувки със закуски и вечери + празнична новогодишна вечеря от 425 лева

Офертата изтича след:

18 дни, 18 часа и 31 минути

Сподели в: Изпрати линк

Валидност на ваучера:

от 30.12.2021 до 03.01.2022

Хотел Троян Плаза се намира на самия бряг на река Бели Осъм в центъра на град Троян.Хотелът разполага с 22 стандартни стаи, 27 луксозни стаи, 6 луксозни апартамента, 1 VIP апартамент- тип мезонет, изискан ресторант, механа с лятна градина, лоби бар, а също така 3 семинарни зали с 30 , 40 и 100 места, релакс център с две масажни зали, сауна с малък контрастен басейн ,джакузи и солариум.

Варианти:

от 30.12.2021 до 03.01.2022:

 • 3 нощувки + закуски и вечери + новогодишна празнична вечеря в хотел Троян Плаза 4* - 425 лева на човек настанен в двойна стандартна стая (при двама пълноплащащи)
 • 3 нощувки + закуски и вечери + новогодишна празнична вечеря в хотел Троян Плаза 4* - 470 лева на човек настанен в двойна луксозна стая (при двама пълноплащащи)
 • 3 нощувки + закуски и вечери + новогодишна празнична вечеря в хотел Троян Плаза 4* - 515 лева на човек настанен в едностаен апартамент (при двама пълноплащащи)
 • 4 нощувки + закуски и вечери + новогодишна празнична вечеря в хотел Троян Плаза 4* - 500 лева на човек настанен в двойна стандартна стая (при двама пълноплащащи)
 • 4 нощувки + закуски и вечери + новогодишна празнична вечеря в хотел Троян Плаза 4* - 560 лева на човек настанен в двойна луксозна стая (при двама пълноплащащи)
 • 4 нощувки + закуски и вечери + новогодишна празнична вечеря в хотел Троян Плаза 4* - 620 лева на човек настанен в едностаен апартамент (при двама пълноплащащи)

Цената включва:

 • Съответния брой нощувки със закуски и вечери (без вкл.напитки)
 • Празнична вечеря в Новогодишната нощ празнична програма с DJ, танцов състав и гост изпълнител
 • Брънч на 01.01.2022
 • Използване на сауна, фитнес център, паркинг, интернет достъп,туристически данък и туристическа застраховка

Доплащане:

- Дете от 0 до 3.99 г. настанено на допълнително легло безплатно

- Дете от 4 до 11,99 г. настанено на допълнително легло - 160 лева за 3 нощувки със закуски и вечери; 200 лева за 4 нощувки със закуски и вечери

- Трети възрастен настанен на допълнително легло - 300 лева 3 нощувки със закуски и вечери; 340 лева за 4 нощувки със закуски и вечер

Условия за ползване на офертата

- Валидност на ваучера от 30.12.2021 до 03.01.2022;

- Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за приятели. По чл. 87А от ППЗДДС закупената туристическа услуга няма право да се препродава на други лица;

- След закупуване на ваучер до 24 часа е необходимо да се направи резервация на посочените телефони, e-mail адрес или в офиса на Planet Travel Center. При невъзможност от страна на Planet Travel Center да потвърди резервация за желаните от Вас дати, предлага алтернативен хотел или възстановява заплатената от Вас сума на 100 %.

- В цената не е включен транспорт!

Към тази оферта получавате бонус

Предоставено от Planet Travel Center

Стъпки:
1. Заяви своите ваучери.
2.
Обади се на Planet Travel Center на посочените в офертата контакти, за да получиш потвърждение, че има места за желаните от теб брой стаи и дати.
3.
Заплати ваучерите си и информирай Planet Travel Center, че си го направил.
4.
Получи по e-mail или вземи на място в офис ваучерите си за настаняване.

Planet Travel Center успешно започва своята дейност преди повече от 25 години. През това време компанията се превръща в един от водещите туроператори в България. Стилът на работа на Planet BG се отличава както с качество на предлаганите услуги, така и с индивидуален подход към всеки клиент.

Туроператор лиценз № 01045 и туристически агент № 05672.

Общо Условия:

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията и при следните условия:

а) до 22 работни дни преди датата на резервацията не дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОРА, с изключение на случаите, в които има издадени самолетни билети като сумата на билетите не се възстановява;
б) от 20 до 15 работни дни преди датата на резервацията заплаща 10% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
в) от 8 до 14 работни дни преди датата на резервацията заплаща 30% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
г) от 3 до 7 работни дни преди датата на резервацията заплаща 70% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
д) от 1 до 3 работни дни преди датата на резервацията– ПОТРЕБИТЕЛЯТ заплаща 100% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена.
е) по време на празници, кампании и други подобни събития ТУРОПЕРАТОРЪТ може да посочи срокове различни от горните.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията в случай на внезапно заболяване или други медицински проблеми като задължително трябва да представина ТУРОПЕРАТОРА документ от съответното лечебно заведение, удостоверяващ невъзможността за пътуване. В подобни случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ анулира резервацията, като се старае да защити интереса на ПОТРЕБИТЕЛЯ с цел възможно най-ниска такса за анулация или липса на такава. Документът от лечебното заведение се изисква за представянето му пред доставчиците на ТУРОПЕРАТОРА с цел отпадане на таксите за анулация на резервацията и неустойки. Ако средството за настаняване не уважисъответния документ за отказ поради внезапно заболяване или други медицински проблеми ТУРОПЕРАТОРА има право да не възстанови цялата или неуважената частот общата сума, която е платил ПОТРЕБИТЕЛЯТ.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли резервацията си на трето лице , ако това е възможно и е препотвърдено от страна на ТУРОПЕРАТОРА, като ПОТРЕБИТЕЛЯТ есолидарно отговорен с третото лице за изпълнението на настоящия договор. ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва предварително да уведоми за това ТУРОПЕРАТОРА или туристическия агент в срок от 7 работни дни преди резервацията.

Рекламации относно средството за настаняване се приемат в писмен вид в срок от 7 дни след завръщането на ПОТРЕБИТЕЛЯ и при представяне на необходимите писмени доказателства за неизпълнение или за некачествено изпълнение на услугата, като ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да отговори писмено в срок до 30 работни дни отдатата на постъпване на рекламацията. ТУРОПЕРАТОРЪТ няма да приема рекламации без писмени доказателства от хотела или от друг доставчик на ТУРОПЕРАТОРА за липса на услуга или некачествена услуга.

 • Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е Застрахователна компания "ЛЕВ ИНС" и номерът на застрахователната полица е № 00088426/13062110000006, валидна до 11.01.2022 г.

Адрес и контакти

София, бул. Христо Ботев 28, етаж 2

Работно време: от понеделник до петък от 9:00 до 18:00ч.

Телефон: 02/ 8524747, мобилни телефони: 0895 476453, 0895 470 314

Skype: Planetbg

Виж на картата

Top