ТОП ЦЕНА

цена 45 лв.
Офертата е изтекла
часа
минути
секунди

Офертата има 6 варианта

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Хотел Чифлик Хилс 3* - Почивка в село Чифлик: 1 нощувка със закуска на цени от 45 лева на човек

Сподели в: Изпрати линк

Валидност на ваучера:

от 08.10.2020 до 20.12.2020

Hotel Chiflik Hills се намира в централната част на село Чифлик. Предлага сезонен открит басейн с топла вода и а ла карт ресторант. Във всички части на хотела е осигурен безплатен WiFi.

Всички стаи в Chiflik Hills разполагат със собствена баня и телевизор с кабелни канали. На място има безплатен паркинг. Повечето от стаите включват балкон или тераса.

Гостите могат да избират от редица платени съоръжения, сред които спа и уелнес център със сауна, парна баня, зона за релакс и масажи, камина в делукс суита или стая край басейна.

В периода, когато плувният басейн не е отворен, спа центърът със сауна, парна баня и зона за релакс е достъпен безплатно между 16:00 и 18:30 ч. През всички останали сезони той се ползва срещу допълнително заплащане. Срещу допълнително заплащане се предоставят масажни процедури.

В ресторанта с камина се сервира българска кухня. През лятото гостите могат да ползват съоръженията за барбекю срещу отделна такса.

Варианти:

неделя - четвъртък

 • 1 нощувка със закуски в хотел Чифлика Хилс 3* - 45 лв на човек в двойна стая (при двама пълноплащащи);
 • 1 нощувка със закуски в хотел Чифлика Хилс 3* - 50 лв на човек в семейна стая (при двама пълноплащащи);
 • 1 нощувка със закуски в хотел Чифлика Хилс 3* - 55 лв на човек в тройна стая (при двама пълноплащащи);

петък- събота

 • 1 нощувка със закуски в хотел Чифлика Хилс 3* - 50 лв на човек в двойна стая (при двама пълноплащащи);
 • 1 нощувка със закуски в хотел Чифлика Хилс 3* - 55 лв на човек в семейна стая (при двама пълноплащащи);
 • 1 нощувка със закуски в хотел Чифлика Хилс 3* - 60 лв на човек в тройна стая (при двама пълноплащащи);

* В семейна стая се настаняват 2ма възрастни с 1 дете до 10г. без доплащане

* В тройна стая се настанят 3ма възрастни без доплащане

Цената включва:

нощувка

закуска

паркинг

безплатен wi-fi

Условия за ползване на офертата

 • Валидност на ваучера: oт 08.10.2020 до 20.12.2020
 • Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за приятели. По чл. 87А от ППЗДДС закупената туристическа услуга няма право да се препродава на други лица;
 • Преди закупуване на ваучер най-късно до 24 часа е необходимо да се направи резервация на посочените телефони, e-mail адрес или в офиса наPlanet Travel Center.При невъзможност от страна на Planet Travel Center да потвърди резервация за желаните от Вас дати, предлага алтернативен хотел или възстановява заплатената от Вас сума на 100 %.
 • При вече заплатена и потвърдена резервация, но отказ от страна на клиента да се възползва от нея,суми не се възстановяват!Възможна е промяна на датите и имената на пътуващите.
 • В цената не са включени транспорт и медицинска застраховка!

Предоставено от Planet Travel Center

Стъпки:
1. Заяви своите ваучери.
2.
Обади се на Planet Travel Center на посочените в офертата контакти, за да получиш потвърждение, че има места за желаните от теб брой стаи и дати.
3.
Заплати ваучерите си и информирай Planet Travel Center, че си го направил.
4.
Получи по e-mail или вземи на място в офис ваучерите си за настаняване.

Planet Travel Center успешно започва своята дейност преди повече от 23 години. През това време компанията се превръща в един от водещите туроператори в България. Стилът на работа на Planet се отличава както с качество на предлаганите услуги, така и с индивидуален подход към всеки клиент.

Туроператор лиценз № 01045 и туристически агент № 05672.

Общо Условия:

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията и при следните условия:

а) до 22 работни дни преди датата на резервацията не дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОРА, с изключение на случаите, в които има издадени самолетни билети като сумата на билетите не се възстановява;
б) от 20 до 15 работни дни преди датата на резервацията заплаща 10% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
в) от 8 до 14 работни дни преди датата на резервацията заплаща 30% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
г) от 3 до 7 работни дни преди датата на резервацията заплаща 70% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
д) от 1 до 3 работни дни преди датата на резервацията– ПОТРЕБИТЕЛЯТ заплаща 100% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена.
е) по време на празници, кампании и други подобни събития ТУРОПЕРАТОРЪТ може да посочи срокове различни от горните.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията в случай на внезапно заболяване или други медицински проблеми като задължително трябва да представина ТУРОПЕРАТОРА документ от съответното лечебно заведение, удостоверяващ невъзможността за пътуване. В подобни случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ анулира резервациятакато се старае да защити интереса на ПОТРЕБИТЕЛЯ с цел възможно най-ниска такса за анулация или липса на такава. Документът от лечебното заведение се изискваза представянето му пред доставчиците на ТУРОПЕРАТОРА с цел отпадане на таксите за анулация на резервацията и неустойки. Ако средството за настаняване не уважисъответния документ за отказ поради внезапно заболяване или други медицински проблеми ТУРОПЕРАТОРА има право да не възстанови цялата или неуважената частот общата сума, която е платил ПОТРЕБИТЕЛЯТ.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли резервацията си на трето лице , ако това е възможно и е препотвърдено от страна на ТУРОПЕРАТОРА, като ПОТРЕБИТЕЛЯТ есолидарно отговорен с третото лице за изпълнението на настоящия договор. ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва предварително да уведоми за това ТУРОПЕРАТОРА или туристическияагент в срок от 7 работни дни преди резервацията.

Рекламации относно средството за настаняване се приемат в писмен вид в срок от 7 дни след завръщането на ПОТРЕБИТЕЛЯ и при представяне на необходимитеписмени доказателства за неизпълнение или за некачествено изпълнение на услугата, като ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да отговори писмено в срок до 30 работни дни отдатата на постъпване на рекламацията. ТУРОПЕРАТОРЪТ няма да приема рекламации без писмени доказателства от хотела или от друг доставчик на ТУРОПЕРАТОРА залипса на услуга или некачествена услуга.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е Застрахователна компания "ЛЕВ ИНС" и номерът на застрахователната полица е № 00088426/13061910000346, валидна до 11.01.2021 г.

Адрес и контакти

София, бул. Христо Ботев 28, етаж 2

Работно време: от понеделник до петък от 9:00 до 18:00.

Телефон: 028524747

Skype: Planetbg

Виж на картата

Top