Спа Почивка

цена 112 лв.
Офертата е изтекла
часа
минути
секунди

Офертата има 16 варианта

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Предложение за Спа Почивка 2018 край Рилския Манастир 1, 2, 3 или 4 нощувки със закуски в хотел Rilets Resort & Spa на цени от 112 лева на човек

Сподели в: Изпрати линк

Валидност на ваучера:

от 10.04.2018 до 23.05.2018

Rilets Resort & Spa се намира на 600 метра от Рилския манастир и предлага ресторант и бар. Хотелът разполага със съоръжения за барбекю и детска площадка. Могат да се ползват безплатен WiFi на цялата територия и безплатен частен паркинг на място.

Някои помещения за настаняване предлагат кът за сядане за отдих след активен ден. Всяка стая включва електрическа кана. Всички стаи са със самостоятелна баня. Предоставят се халати, чехли и безплатни тоалетни принадлежности. Има също телевизор с плосък екран и сателитни канали.

Рецепцията е отворена денонощно.

В околностите могат да се практикуват различни дейности като конна езда, колоездене и риболов. Хотелът отдава автомобили и велосипеди под наем. Летище София е най-близкото летище и се намира на 134 километра от Rilets Resort & Spa.

Варианти:

от 10.04.2018 до 23.05.2018

Неделя - Четвъртък

 • 1 нощувка на база закуска и СПА зона в в хотел Rilets Resort & Spa - 56 лева на човек настанен в двойна стая Икономична (при двама пълноплащащи)
 • 1 нощувка на база закуска и СПА зона в в хотел Rilets Resort & Spa - 65 лева на човек настанен в в малък апартамент (при двама пълноплащащи)

 • 2 нощувки на база закуска и СПА зона в в хотел Rilets Resort & Spa - 112 лева на човек настанен в двойна стая Икономична (при двама пълноплащащи)
 • 2 нощувки на база закуска и СПА зона в в хотел Rilets Resort & Spa - 130 лева на човек настанен в в малък апартамент (при двама пълноплащащи)
 • 3 нощувки на база закуска и СПА зона в в хотел Rilets Resort & Spa - 168 лева на човек настанен в двойна стая Икономична (при двама пълноплащащи)
 • 3 нощувки на база закуска и СПА зона в в хотел Rilets Resort & Spa - 195 лева на човек настанен в в малък апартамент (при двама пълноплащащи)

 • 4 нощувки на база закуска и СПА зона в в хотел Rilets Resort & Spa - 224 лева на човек настанен в двойна стая Икономична (при двама пълноплащащи)
 • 4 нощувки на база закуска и СПА зона в в хотел Rilets Resort & Spa - 260 лева на човек настанен в в малък апартамент (при двама пълноплащащи)

Петък - Събота

 • 1 нощувка на база закуска и СПА зона в в хотел Rilets Resort & Spa - 62 лева на човек настанен в двойна стая Икономична (при двама пълноплащащи)
 • 1 нощувка на база закуска и СПА зона в в хотел Rilets Resort & Spa - 69 лева на човек настанен в в малък апартамент (при двама пълноплащащи)

 • 2 нощувки на база закуска и СПА зона в в хотел Rilets Resort & Spa - 124 лева на човек настанен в двойна стая Икономична (при двама пълноплащащи)
 • 2 нощувки на база закуска и СПА зона в в хотел Rilets Resort & Spa - 138 лева на човек настанен в в малък апартамент (при двама пълноплащащи)

Посочените цени не са валидни за периода 04.05.2018 - 08.05.2018.

Цените включват:

 • Настаняване в Двойна стая или Джуниър суит
 • Съответния брой нощувки с включени закуски
 • Ползване на закрит басейн , SPA & Wellness / сауна, парна баня, релакс зона/, фитнес зала
 • Безплатно ползване на паркинг и интернет /Wi-Fi/
 • Туристическа данък, туристическа застраховка и ДДС

ДОПЛАЩАНЕ:

 • Дете до 2г в бебешка кошара - БЕЗПЛАТНО
 • Дете от 2г до 11.99г: 18лв за 1 една нощувка; 36 лева за 2 нощувки; 54 лева за 3 нощувки; 72 лева за 4 нощувки

 • Максимално настаняване: двойна стая Икономична (2-ма възрастни); малък апартамент (2-ма възрастни + 1 дете до 11,99 на същото легло с родителите си + 1 бебе с кошара)

Условия за ползване на офертата

- Валидност на ваучера от 10.04.2018 до 23.05.2018;

- Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за приятели. По чл. 87А от ППЗДДС закупената туристическа услуга няма право да се препродава на други лица;

- След закупуване на ваучер до 24 часа е необходимо да се направи резервация на посочените телефони, e-mail адрес или в офиса на Planet Travel Center. При невъзможност от страна на Planet Travel Center да потвърди резервация за желаните от Вас дати, предлага алтернативен хотел или възстановява заплатената от Вас сума на 100 %.

- В цената не е включен транспорт!

Предоставено от Planet Travel Center - офис 2

Стъпки:
1. Заяви своите ваучери.
2.
Обади се на Planet Travel Center на посочените в офертата контакти, за да получиш потвърждение, че има места за желаните от теб брой стаи и дати.
3.
Заплати ваучерите си и информирай Planet Travel Center, че си го направил.
4.
Получи по e-mail или вземи на място в офис ваучерите си за настаняване.

Planet Travel Center успешно започва своята дейност преди повече от 23години. През това време компанията се превръща в един от водещите туроператори в България. Стилът на работа на Planet се отличава както с качество на предлаганите услуги, така и с индивидуален подход към всеки клиент.

Туроператор лиценз № 01045 и туристически агент № 05672.

Общо Условия:

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията и при следните условия:

а) до 22 работни дни преди датата на резервацията не дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОРА, с изключение на случаите, в които има издадени самолетни билети като сумата на билетите не се възстановява;
б) от 20 до 15 работни дни преди датата на резервацията заплаща 10% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
в) от 8 до 14 работни дни преди датата на резервацията заплаща 30% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
г) от 3 до 7 работни дни преди датата на резервацията заплаща 70% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
д) от 1 до 3 работни дни преди датата на резервацията– ПОТРЕБИТЕЛЯТ заплаща 100% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена.
е) по време на празници, кампании и други подобни събития ТУРОПЕРАТОРЪТ може да посочи срокове различни от горните.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията в случай на внезапно заболяване или други медицински проблеми като задължително трябва да представина ТУРОПЕРАТОРА документ от съответното лечебно заведение, удостоверяващ невъзможността за пътуване. В подобни случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ анулира резервациятакато се старае да защити интереса на ПОТРЕБИТЕЛЯ с цел възможно най-ниска такса за анулация или липса на такава. Документът от лечебното заведение се изискваза представянето му пред доставчиците на ТУРОПЕРАТОРА с цел отпадане на таксите за анулация на резервацията и неустойки. Ако средството за настаняване не уважисъответния документ за отказ поради внезапно заболяване или други медицински проблеми ТУРОПЕРАТОРА има право да не възстанови цялата или неуважената частот общата сума, която е платил ПОТРЕБИТЕЛЯТ.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли резервацията си на трето лице , ако това е възможно и е препотвърдено от страна на ТУРОПЕРАТОРА, като ПОТРЕБИТЕЛЯТ есолидарно отговорен с третото лице за изпълнението на настоящия договор. ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва предварително да уведоми за това ТУРОПЕРАТОРА или туристическияагент в срок от 7 работни дни преди резервацията.

Рекламации относно средството за настаняване се приемат в писмен вид в срок от 7 дни след завръщането на ПОТРЕБИТЕЛЯ и при представяне на необходимитеписмени доказателства за неизпълнение или за некачествено изпълнение на услугата, като ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да отговори писмено в срок до 30 работни дни отдатата на постъпване на рекламацията. ТУРОПЕРАТОРЪТ няма да приема рекламации без писмени доказателства от хотела или от друг доставчик на ТУРОПЕРАТОРА за липса на услуга или некачествена услуга.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е Застрахователна компания "Армеец" и номерът на застрахователната полица е № 0000638352, валидна от 12.01.2018 г. до 11.01.2019 г.

Адрес и контакти

София, бул. Христо Ботев 28, етаж 2

Работно време: от понеделник до петък от 9:30 до 18:30

Телефон: 02/8524747, 0898674424

Skype: Maria_planet;

Виж на картата

Top