ТОП ЦЕНА

цена 38 лв.
Офертата е изтекла
часа
минути
секунди

Офертата има 25 варианта

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Каза Карина 3* - ТОП цена за почивка в Банско: 1 нощувка на база закуска или закуска и вечеря на цена от 38 лева на човек

Сподели в: Изпрати линк

Валидност на ваучера:

от 01.12.2020 до 03.03.2021

Апартхотел Каза Карина е луксозен комплекс, разположен в подножието на Пирин планина, в един от най-красивите български курорти - Банско. Апартхотел Каза Карина предлага отлични условия за протичане на всякакъв вид семинари, конференции и фирмени мероприятия. За случая разполага с оборудвана конферентна зала с капацитет до 60 човека. Луксозният Апартхотел Каза Карина може да предложи на своите гости: озеленен вътрешен двор -градина, луксозен ресторант с 80-120 места, конферентна зала с 40-60 места, безжичен интернет, закрит басейн. Луксозният фитнес и уелнес център предлага следното: Закрит плувен басейн; Шезлонги за релаксация; Сауна; Парня баня; Хамам; Фитнесзала; Mасажи и релаксиращи процедури. Хотелската част на Каза Карина се състои от 54 луксозно обзаведени двойни стаи разположени на 4 етажа. В тях има възможност за настаняване по двама човека на редовни легла и на допълнителни легла до още двама.Апарт-хотел "Каза Карина" предлага на своите клиенти Ресторант с 180 места, в комбинация от уют и модерна атмосфера можете да се насладите на традиционни български ястия или специалитети приготвени от майстор готвач.

ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ И ПЛАТЕНИ ДО 15.11.2020!

Варианти:

от 01.12.2020 до 21.12.2020 или от 01.03.2020 до 31.03.2020:

 • 1 нощувка на база закуска в хотел Каза Карина 3* - 38 лева на човек настанен в двойна стая (при двама пълноплащащи)
 • 1 нощувка на база закуска в хотел Каза Карина 3* - 45 лева на човек настанен в студио (при двама пълноплащащи)
 • 1 нощувка на база закуска в хотел Каза Карина 3* - 59 лева на човек настанен в едноспален апартамент (при двама пълноплащащи)
 • 1 нощувка на база закуска в хотел Каза Карина 3* - 59 лева на човек настанен в двуспален апартамент (при четирима пълноплащащи)
 • 1 нощувка на база закуска в хотел Каза Карина 3* - 62 лева на човек настанен в единична стая
 • 1 нощувка на база закуска и вечеря в хотел Каза Карина 3* - 55 лева на човек настанен в двойна стая (при двама пълноплащащи)
 • 1 нощувка на база закуска и вечеря в хотел Каза Карина 3* - 59 лева на човек настанен в студио (при двама пълноплащащи)
 • 1 нощувка на база закуска и вечеря в хотел Каза Карина 3* - 72 лева на човек настанен в едноспален апартамент (при двама пълноплащащи)
 • 1 нощувка на база закуска и вечеря в хотел Каза Карина 3* - 72 лева на човек настанен в двуспален апартамент (при четирима пълноплащащи)
 • 1 нощувка на база закуска и вечеря в хотел Каза Карина 3* - 83 лева на човек настанен в единична стая

от 04.01.2020 до 28.02.2020:

 • 1 нощувка на база закуска в хотел Каза Карина 3* - 53 лева на човек настанен в двойна стая (при двама пълноплащащи)
 • 1 нощувка на база закуска в хотел Каза Карина 3* - 57 лева на човек настанен в студио (при двама пълноплащащи)
 • 1 нощувка на база закуска в хотел Каза Карина 3* - 65 лева на човек настанен в едноспален апартамент (при двама пълноплащащи)
 • 1 нощувка на база закуска в хотел Каза Карина 3* - 65 лева на човек настанен в двуспален апартамент (при четирима пълноплащащи)
 • 1 нощувка на база закуска в хотел Каза Карина 3* - 81 лева на човек настанен в единична стая
 • 1 нощувка на база закуска и вечеря в хотел Каза Карина 3* - 67 лева на човек настанен в двойна стая (при двама пълноплащащи)
 • 1 нощувка на база закуска и вечеря в хотел Каза Карина 3* - 71 лева на човек настанен в студио (при двама пълноплащащи)
 • 1 нощувка на база закуска и вечеря в хотел Каза Карина 3* - 79 лева на човек настанен в едноспален апартамент (при двама пълноплащащи)
 • 1 нощувка на база закуска и вечеря в хотел Каза Карина 3* - 79 лева на човек настанен в двуспален апартамент (при четирима пълноплащащи)
 • 1 нощувка на база закуска и вечеря в хотел Каза Карина 3* - 102 лева на човек настанен в единична стая

Цената включва:

 • Нощувка на съответната база
 • Ползване на вътрешен басейн, фитнес, сауна, парна баня, подземен гараж с ограничен брой места
 • 9% ДДС, хотелска застраховка и туристическа такса

Доплащане:

 • Дете до 3 г. настанено на допълнително легло е безплатно
 • Дете от 7 до 12 г. настанено на допълнително легло заплаща 33 лева на вечер на база закуска и 41 лева на база закуска и вечеря
 • Възрастен настанен на допълнително легло заплаща 43 лева на вечер на база закуска и 57 лева на база закуска и вечеря

Офертата не е валидна по време на нациолнални празници!

Максимално настаняване в двойна стая (2+2), студио (2 възр. + 1 дете до 4г.), едноспален апартамент (2+2), двуспален апартамент (4+2)!

Условия за ползване на офертата

- Валидност на ваучера от 01.12.2020 до 31.03.2020.

- Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за приятели. По чл. 87А от ППЗДДС закупената туристическа услуга няма право да се препродава на други лица;

- След закупуване на ваучер до 24 часа е необходимо да се направи резервация на посочените телефони, e-mail адрес или в офиса на Planet Travel Center. При невъзможност от страна на Planet Travel Center да потвърди резервация за желаните от Вас дати, предлага алтернативен хотел или възстановява заплатената от Вас сума на 100 %.

- В цената не е включен транспорт!

Предоставено от Planet Travel Center

Стъпки:
1. Заяви своите ваучери.
2.
Обади се на Planet Travel Center на посочените в офертата контакти, за да получиш потвърждение, че има места за желаните от теб брой стаи и дати.
3.
Заплати ваучерите си и информирай Planet Travel Center, че си го направил.
4.
Получи по e-mail или вземи на място в офис ваучерите си за настаняване.

Planet Travel Center успешно започва своята дейност преди повече от 23 години. През това време компанията се превръща в един от водещите туроператори в България. Стилът на работа на Planet се отличава както с качество на предлаганите услуги, така и с индивидуален подход към всеки клиент.

Туроператор лиценз № 01045 и туристически агент № 05672.

Общо Условия:

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията и при следните условия:

а) до 22 работни дни преди датата на резервацията не дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОРА, с изключение на случаите, в които има издадени самолетни билети като сумата на билетите не се възстановява;
б) от 20 до 15 работни дни преди датата на резервацията заплаща 10% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
в) от 8 до 14 работни дни преди датата на резервацията заплаща 30% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
г) от 3 до 7 работни дни преди датата на резервацията заплаща 70% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
д) от 1 до 3 работни дни преди датата на резервацията– ПОТРЕБИТЕЛЯТ заплаща 100% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена.
е) по време на празници, кампании и други подобни събития ТУРОПЕРАТОРЪТ може да посочи срокове различни от горните.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията в случай на внезапно заболяване или други медицински проблеми като задължително трябва да представина ТУРОПЕРАТОРА документ от съответното лечебно заведение, удостоверяващ невъзможността за пътуване. В подобни случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ анулира резервациятакато се старае да защити интереса на ПОТРЕБИТЕЛЯ с цел възможно най-ниска такса за анулация или липса на такава. Документът от лечебното заведение се изискваза представянето му пред доставчиците на ТУРОПЕРАТОРА с цел отпадане на таксите за анулация на резервацията и неустойки. Ако средството за настаняване не уважисъответния документ за отказ поради внезапно заболяване или други медицински проблеми ТУРОПЕРАТОРА има право да не възстанови цялата или неуважената частот общата сума, която е платил ПОТРЕБИТЕЛЯТ.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли резервацията си на трето лице , ако това е възможно и е препотвърдено от страна на ТУРОПЕРАТОРА, като ПОТРЕБИТЕЛЯТ есолидарно отговорен с третото лице за изпълнението на настоящия договор. ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва предварително да уведоми за това ТУРОПЕРАТОРА или туристическияагент в срок от 7 работни дни преди резервацията.

Рекламации относно средството за настаняване се приемат в писмен вид в срок от 7 дни след завръщането на ПОТРЕБИТЕЛЯ и при представяне на необходимитеписмени доказателства за неизпълнение или за некачествено изпълнение на услугата, като ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да отговори писмено в срок до 30 работни дни отдатата на постъпване на рекламацията. ТУРОПЕРАТОРЪТ няма да приема рекламации без писмени доказателства от хотела или от друг доставчик на ТУРОПЕРАТОРА залипса на услуга или некачествена услуга.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е Застрахователна компания "ЛЕВ ИНС" и номерът на застрахователната полица е № 00088426/13061910000346, валидна до 11.01.2021 г.

Адрес и контакти

София, бул. Христо Ботев 28, етаж 2

Работно време: от понеделник до петък от 9:00 до 18:00.

Телефон: 028524747

Skype: Planetbg

Виж на картата

Top