Нова Година 2019

цена 152 лв.
Офертата е изтекла
часа
минути
секунди

Офертата има 4 варианта

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ за Нова Година 2019 в Белград: 2 или 3 нощувки със закуска в In Hotel 4* на цени от 152 лева на човек

Сподели в: Изпрати линк

Валидност на ваучера:

от 30.12.2018 до 03.01.2019

НОВА ГОДИНА 2019 В БЕЛГРАД - IN HOTEL 4*

30.12.2018 - 03.01.2019

In Hotel 4*

Местоположение: Хотел IN Hotel Beograd се намира в централния финансов и бизнес район на Нови Белград. Хотелът се намира на 5 минути пеша от спортната зала Belgrade Arena, а изложбеният център Sava Center е на 20 минути разстояние. Центърът на града е на 10 минути с кола.

В хотела: ресторант, кафе, бар тераса на покрива, бизнес център, 4 конферентни зали, фитнес център, сауна, масажи, Wi-Fi достъп до интернет, паркинг

В стаите: Хотелът разполага със 187 стаи, всяка от които оборудвана с телевизор с кабелна телевизия, телефон, Wi-Fi интернет, сейф, мини бар, сешоар

www.inhotel-belgrade.rs

Варианти:

30.12.2018 - 03.01.2019

2 нощувки + закуски в IN HOTEL 4* - 152 лв на човек, настанен в двойна стая стандарт (при двама пълноплащащи);

3 нощувки + закуски в IN HOTEL 4* - 228 лв на човек, настанен в двойна стая стандарт (при двама пълноплащащи);

Цената включва
  • съответния брой нощувки със закуски
  • ползване на фитнес център с хидромасаж и сауна
  • ползване на Wi-Fi интернет в стаите и в лобито на хотела
  • туристическа такса

Цената не включва:

  • транспорт
  • Новогодишна празнична вечеря
  • медицинска застраховка
  • паркинг - 10 евро на кола на ден
  • разходи от личен характер
  • туристическа такса - 1,30 euro на ден

* В стаите няма възможност за допълнително легло.

*Хотелът няма да организира новогодишна вечеря, но предстоят да бъдат публикувани варианти за Гала вечеря с програма от заведения.

Условия за ползване на офертата

- Валидност на ваучера: 30.12.2018 - 03.01.2019;

- Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за приятели. По чл. 87А от ППЗДДС закупената туристическа услуга няма право да се препродава на други лица;

- След закупуване на ваучер до 24 часа е необходимо да се направи резервация на посочените телефони, e-mail адрес или в офиса на Planet Travel Center. При невъзможност от страна на Planet Travel Center да потвърди резервация за желаните от Вас дати, предлага алтернативен хотел или възстановява заплатената от Вас сума на 100 %.

- В цената не е включен транспорт и медицинска застраховка

Предоставено от Planet Travel Center - офис 2

Стъпки:
1. Заяви своите ваучери.
2.
Обади се на Planet Travel Center на посочените в офертата контакти, за да получиш потвърждение, че има места за желаните от теб брой стаи и дати.
3.
Заплати ваучерите си и информирай Planet Travel Center, че си го направил.
4.
Получи по e-mail или вземи на място в офис ваучерите си за настаняване.

Planet Travel Center успешно започва своята дейност преди повече от 23години. През това време компанията се превръща в един от водещите туроператори в България. Стилът на работа на Planet се отличава както с качество на предлаганите услуги, така и с индивидуален подход към всеки клиент.

Туроператор лиценз № 01045 и туристически агент № 05672.

Общо Условия:

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията и при следните условия:

а) до 22 работни дни преди датата на резервацията не дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОРА, с изключение на случаите, в които има издадени самолетни билети като сумата на билетите не се възстановява;
б) от 20 до 15 работни дни преди датата на резервацията заплаща 10% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
в) от 8 до 14 работни дни преди датата на резервацията заплаща 30% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
г) от 3 до 7 работни дни преди датата на резервацията заплаща 70% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
д) от 1 до 3 работни дни преди датата на резервацията– ПОТРЕБИТЕЛЯТ заплаща 100% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена.
е) по време на празници, кампании и други подобни събития ТУРОПЕРАТОРЪТ може да посочи срокове различни от горните.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията в случай на внезапно заболяване или други медицински проблеми като задължително трябва да представина ТУРОПЕРАТОРА документ от съответното лечебно заведение, удостоверяващ невъзможността за пътуване. В подобни случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ анулира резервациятакато се старае да защити интереса на ПОТРЕБИТЕЛЯ с цел възможно най-ниска такса за анулация или липса на такава. Документът от лечебното заведение се изискваза представянето му пред доставчиците на ТУРОПЕРАТОРА с цел отпадане на таксите за анулация на резервацията и неустойки. Ако средството за настаняване не уважисъответния документ за отказ поради внезапно заболяване или други медицински проблеми ТУРОПЕРАТОРА има право да не възстанови цялата или неуважената частот общата сума, която е платил ПОТРЕБИТЕЛЯТ.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли резервацията си на трето лице , ако това е възможно и е препотвърдено от страна на ТУРОПЕРАТОРА, като ПОТРЕБИТЕЛЯТ есолидарно отговорен с третото лице за изпълнението на настоящия договор. ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва предварително да уведоми за това ТУРОПЕРАТОРА или туристическияагент в срок от 7 работни дни преди резервацията.

Рекламации относно средството за настаняване се приемат в писмен вид в срок от 7 дни след завръщането на ПОТРЕБИТЕЛЯ и при представяне на необходимитеписмени доказателства за неизпълнение или за некачествено изпълнение на услугата, като ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да отговори писмено в срок до 30 работни дни отдатата на постъпване на рекламацията. ТУРОПЕРАТОРЪТ няма да приема рекламации без писмени доказателства от хотела или от друг доставчик на ТУРОПЕРАТОРА за липса на услуга или некачествена услуга.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е Застрахователна компания "Армеец" и номерът на застрахователната полица е № 0000638352, валидна от 12.01.2018 г. до 11.01.2019 г.

Адрес и контакти

София, бул. Христо Ботев 28, етаж 2

Работно време: от понеделник до петък от 9:30 до 18:30

Телефон: 0898674424

Skype: Maria_planet;

Виж на картата

Top