Великден 2016

цена 217 лв.
Офертата е изтекла
часа
минути
секунди

Офертата има 8 варианта

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Великден край Охридското езеро: 3 или 4 нощувки на база закуска и вечеря + празнична вечеря в хотел Drim 4* от 217 лв.

Сподели в: Изпрати линк

Валидност на ваучера:

от 29.04.2016 до 03.05.2016

Великден на брега на Охридското езеро - със собствен транспорт

Местоположение:Хотелът е разположен на брега на Охридското езеро, на 200 м от центъра на град Струга. Обществените автобуси спират в близост до хотела. Град Охрид е на 15 километра.

В хотела:2 ресторанта, лоби бар, открит басейн, детска площадка, 7 конферентни зали, собствен пясъчен плаж на Охридското езеро, Wi-Fi интернет, паркинг, сейф на рецепция

В стаите:Хотелът разполага с 200 стаи, всяка от които е оборудвана с климатик, телевизор, телефон, мини бар, сешоар, интернет достъп

Спорт и развлечения: футболно игрище, водни спортове, тенис корт, басекетболно игрище, билярд, тенис на маса, фитнес

www.drim.com.mk

Период:

от 29.04.2016 до 03.05.2016

 • 3 нощувки на базазакуска и вечеря+ празнична вечеря в хотел Drim 4* - 217 лв. на човек в двойна стая (при двама пълноплащащи)
 • 3 нощувки на базазакуска и вечеря+ празнична вечеря в хотел Drim 4* - 305 лв. за единична стая
 • 4 нощувки на базазакуска и вечеря+ празнична вечеря в хотел Drim 4* - 265 лв. на човек в двойна стая (при двама пълноплащащи)
 • 4 нощувки на базазакуска и вечеря+ празнична вечеря в хотел Drim 4* - 370 лв. за единична стая

Доплащане:

 • Настаняване на дете до 2,99 год. в двойна стая с двама възрастни - безплатно!
 • Настаняване на първо или второ дете от 3 до 11,99 год. в двойна стая с двама възрастни - 109 лв. за 3 нощувки и 133 лв. за 4 нощувки
 • Настаняване на трети възрастен - 153 лв. за 3 нощувки и 186 лв. за 4 нощувки

Цените включват:

 • Хотелско настаняване за 2 или 3 нощувки на база закуска и вечеря
 • Традиционна македонска вечеря на 29.04.2016 с музика на живо (не включва напитки)
 • Празнична вечеря на 01.05.2016 с музика на живо (не включва напитки)

Цените не включват:

 • Транспорт
 • Медицинска застраховка

Условия за ползване на офертата

- Валидност на ваучера: от 29.04.2016 и от 03.05.2016

- Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за приятели. По чл. 87А от ППЗДДС закупената туристическа услуга няма право да се препродава на други лица;

- След закупуване на ваучер най-късно до 2 работни дни е необходимо да се направи резервация на посочените телефони, e-mail адрес или в офиса на Planet Travel Center. При невъзможност от страна на Planet Travel Center да потвърди резервация за желаните от Вас дати, предлага алтернативен хотел или възстановява заплатената от Вас сума на 100 %.

- Посочените цени не включват медицинска застраховка и транспорт!

Предоставено от Planet Travel Center

Стъпки:
1. Заяви своите ваучери.
2.
Обади се на Planet Travel Center на посочените в офертата контакти, за да получиш потвърждение, че има места за желаните от теб брой стаи и дати.
3.
Заплати ваучерите си и информирай Planet Travel Center, че си го направил.
4.
Получи по e-mail или вземи на място в офис ваучерите си за настаняване.

Planet Travel Center успешно започва своята дейност преди повече от 23години. През това време компанията се превръща в един от водещите туроператори в България. Стилът на работа на Planet се отличава както с качество на предлаганите услуги, така и с индивидуален подход към всеки клиент.

Туроператор лиценз № 01045 и туристически агент № 05672.

Общо Условия:

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията и при следните условия:

а) до 22 работни дни преди датата на резервацията не дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОРА, с изключение на случаите, в които има издадени самолетни билети като сумата на билетите не се възстановява;
б) от 20 до 15 работни дни преди датата на резервацията заплаща 10% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
в) от 8 до 14 работни дни преди датата на резервацията заплаща 30% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
г) от 3 до 7 работни дни преди датата на резервацията заплаща 70% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена;
д) от 1 до 3 работни дни преди датата на резервацията– ПОТРЕБИТЕЛЯТ заплаща 100% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена.
е) по време на празници, кампании и други подобни събития ТУРОПЕРАТОРЪТ може да посочи срокове различни от горните.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията в случай на внезапно заболяване или други медицински проблеми като задължително трябва да представина ТУРОПЕРАТОРА документ от съответното лечебно заведение, удостоверяващ невъзможността за пътуване. В подобни случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ анулира резервацията, като се старае да защити интереса на ПОТРЕБИТЕЛЯ с цел възможно най-ниска такса за анулация или липса на такава. Документът от лечебното заведение се изискваза представянето му пред доставчиците на ТУРОПЕРАТОРА с цел отпадане на таксите за анулация на резервацията и неустойки. Ако средството за настаняване не уважи съответния документ за отказ поради внезапно заболяване или други медицински проблеми ТУРОПЕРАТОРА има право да не възстанови цялата или неуважената частот общата сума, която е платил ПОТРЕБИТЕЛЯТ.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли резервацията си на трето лице , ако това е възможно и е препотвърдено от страна на ТУРОПЕРАТОРА, като ПОТРЕБИТЕЛЯТ е солидарно отговорен с третото лице за изпълнението на настоящия договор. ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва предварително да уведоми за това ТУРОПЕРАТОРА или туристическия агент в срок от 7 работни дни преди резервацията.

Рекламации относно средството за настаняване се приемат в писмен вид в срок от 7 дни след завръщането на ПОТРЕБИТЕЛЯ и при представяне на необходимитеписмени доказателства за неизпълнение или за некачествено изпълнение на услугата, като ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да отговори писмено в срок до 30 работни дни отдатата на постъпване на рекламацията. ТУРОПЕРАТОРЪТ няма да приема рекламации без писмени доказателства от хотела или от друг доставчик на ТУРОПЕРАТОРА за липса на услуга или некачествена услуга.


 • Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е Застрахователна компания "ЛЕВ ИНС" и номерът на застрахователната полица е № 00088426/13062110000006, валидна до 11.01.2022 г.

Адрес и контакти

София, бул. Христо Ботев 28, етаж 2

Работно време: от понеделник до петък от 9:00 до 18:00ч.

Телефон: 02/ 852 47 47, 0895 476453, 0895 470314.

Skype: planetbg

Виж на картата

Top