Какво е Procent.bg?

Procent.bg е интернет сайт за групово пазаруване, който Ви предлага всеки ден по една нова неустоима оферта. В procent.bg можете да се възползвате от интересни услуги, продукти и стоки с невероятни отстъпки до 95 % от обявената пазарна цена. Офертите, които ще откриете при нас са с гарантирано най-ниски цени на пазара.

Как мога да съм сигурен, че Procent.bg е реална услуга и няма да бъда измамен?

Предлаганите от нас начини за заплащане отговарят 100% на всички стандарти за сигурност. Procent.bg няма достъп до никаква информация, свързана с разплащателната Ви карта, заплащането е изнесено изцяло при съответните оператори. По този начин осигуряваме максимална защита.

Какво трябва да направя, за да мога да се възползвам от предлаганите стоки и услуги?

За да се възползвате от атрактивните ни стоки и услуги първо трябва да си създадете профил в procent.bg. Това става само за няколко секунди. След като си харесате оферта, натиснете бутон КУПИ СЕГА, след това може да изберете удобен за Вас метод за плащане.

Как се осъществява плащането?

В procent.bg можете да платите онлайн, чрез терминал на БОРИКА с карти MasterCard, Visa, Visa Electron, през платежна система на ePay.bg, може да заплатите в брой на каса на EasyPay, чрез банков превод или чрез банкомат bPay.

Закупих ваучер сега. Кога ще го получа?

Ще получите своя ваучер няколко минути след отразяване на плащането в нашата система.

Ако ползвам по-малко от стойността на ваучера, ще ми върнат ли пари?

Не. Ваучерите важат само за конкретната услуга или продукт и не е възможно да получите компенсация за стойността от ваучера, която е останала неизползвана.

Мога ли да платя ваучера на място в обекта?

Не. Ваучерът се заплаща единствено по начините посочени в сайта на procent.bg.

Трябва ли да разпечатам ваучера?

Не е необходимо да се разпечатва ваучера. Представете номета на ваучера и секретния код. Търговецът може да изиска и имената на клиента закупил ваучера.

Мога ли да подаря ваучер?

Разбира се, ваучер за покупка или услуга би бил страхотен подарък. Всеки ваучер има уникален номер и секретен код, който ще бъде разпознат в обекта/магазин. Идентификацията става чрез този код. Необходимо е обаче, човека на когото е преотстъпен или подарен ваучера да знае имената на клиента, който е извършил плащането. Търговецът има право да изиска тези имена, с оглед да се избегнат злоупотреби.

Кога мога да използвам закупения ваучер?

Всяка оферта има конкретно посочен срок, в който ваучера може да бъде използван.

Ако не успеете да намерите отговор на въпросите си, моля пиши ни от меню контакти или на e-mail:

Top